K-29 ENERGY PLUS


K-29 ENERGY PLUS

Rahsia tenaga yang belum diterokai.

Pada tahun 1953, Sir Hans Adolf Krebs menerima Hadiah Nobel untuk penemuan satu siri proses menghasilkan tenaga di mana makanan sepenuhnya dipecahkan dan ditukar menjadi tenaga. Mikro-nutrien seperti vitamin, mineral dan asid amino tertentu bergabung dengan cekap menukar semua makanan kepada tenaga. Titik yang paling penting untuk diingati adalah bahawa jika mana-mana satu mikro-nutrien ini adalah kekurangan atau tidak hadir, ia mendadak boleh mengurangkan keberkesanan penukaran makanan kepada tenaga.

Mengapa tubuh anda memerlukan tenaga?Menurut Jabatan Negara AS kajian Pertanian pada tahun 1955, sekurang-kurangnya 40% daripada penduduk negara itu menerima kurang daripada Elaun Pemakanan Disyorkan (RDA) untuk satu atau lebih vitamin atau mineral penting. Pada tahun 1965, peratusan itu meningkat kepada sekurang-kurangnya 50%! Ia telah diputuskan pada tahun 1975 `bahawa tidak ada lagi kajian akan dijalankan di semua! Trend adalah jelas dan menakutkan.Kitaran Krebs.

Kitaran Krebs kitaran kompleks tindak balas biokimia yang mengambil tempat di dalam setiap sel hidup. Fungsi kitaran ini adalah untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan untuk menjalankan segala fungsi sel. Ia adalah satu proses pelbagai langkah, yang melibatkan banyak reaksi biokimia yang berbeza. Setiap tindak balas ini mempunyai keperluan bahan kimia tertentu yang boleh dibekalkan melalui makanan yang kita ambil.

Jika nutrien yang diperlukan bagi mana-mana langkah kitaran tidak hadir atau kekurangan bekalan, keseluruhan kitaran tercampak keluar dari kira-kira dan keupayaan badan untuk menghasilkan tenaga yang ia perlu menghalang. Sebaliknya, membekalkan semua nutrien yang akan memudahkan proses membuat tenaga.

Di sesetengah negara New Image, K-28 dipasarkan sebagai K-29.

Walaupun Kitaran Krebs telah dikenali selama bertahun-tahun, sains moden hanya baru-baru ini telah dapat menentukan apakah faktor-faktor pemakanan yang sebenarnya terlibat. Atas sebab ini, pendekatan klasik untuk ‘makanan tenaga’ telah tidak sangat berjaya. Sebagai pemakanan menjadi lebih mudah difahami, ia kini mungkin untuk mereka bentuk Tambahan broad-Spektrum Pemakanan untuk membawa semua langkah-langkah Kitaran Krebs, serta banyak lagi kitaran biokimia penting berlaku di dalam setiap sel, ke dalam kira-kira dan beroperasi pada kecekapan maksimum . K-29 tidak hanya itu.

Bagaimana ia berfungsi?

K-29 telah direka untuk menyediakan semua vitamin, mineral dan asid amino dalam keseimbangan sempurna dan kuantiti untuk memberi badan anda tenaga tambahan yang anda perlukan setiap hari.

Sama seperti enjin kereta anda bertukar menjadi bahan api kepada tenaga, begitu juga K-29 di dalam badan anda. Apabila enjin kurang ditala apa jenis perbatuan gas yang anda dapat? Badan anda juga tiada bezanya. ‘Tuning’ miskin pemakanan membawa kepada ‘perbatuan tenaga miskin daripada makanan yang anda makan. Anda kehabisan gas ‘sebelum anda kehabisan jam pada hari!

K-29 mencegah ini dengan memberi anda tenaga tambahan yang anda perlukan untuk membuat melalui hari dengan kecergasan dan semangat! Semua kitaran biokimia badan mesti be’tuned ‘untuk mendapatkan tenaga maksimum yang berguna dari makanan anda. K-29 memperuntukkan bahawa penalaan melalui seumur hidup pemakanan seimbang.

K-29 adalah sesuai untuk semua orang daripada anak-anak muda, melalui orang sukan, ibu-ibu tua, hamil dan kejururawatan dan orang secara amnya aktif.

Formula unik protein soya terpencil dan gentian, susu tepung tanpa lemak, gentian kacang soya ditambah dengan vitamin dan mineral terdapat dalam dua bentuk.Tambah formula serbuk jus buah-buahan atau susu untuk membuat shake yang lazat – atau mengunyah pada bar tenaga yang berguna sebagai pengganti hidangan yang lengkap.

K-29 Plus

K-29 Plus bar hidangan penggantian yang bekerja di sepanjang sisi minuman K-29. K-29 Plus juga menyediakan nutrien untuk menyokong pengeluaran tenaga melalui Kitaran Krebs. Perumusan yang lebih baik yang baru mempunyai lemak yang sangat sedikit dan termasuk banyak buah-buahan, termasuk Apricot, Betik, Nanas dan Kismis.Ia mempunyai kandungan protein yang tinggi, membenarkan ia digunakan sepanjang sisi New Image Slim Diet Program.

Serat yang bermutu dari Soya Akar Cikori, dan Oat ditambah menyediakan snek seimbang. Vitamin dan mineral dalam K-29 Plus menyediakan 1/3 Elaun lawatan harian (RDA), membuat bar lazat hidangan lengkap dengan sendirinya ini.

Advertisements

Leave a Reply & Like This Post

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s